Хрустка зовні і мяке всередині картопля по селянськи

Як смачно зробити Хрустка зовні і м’яке всередині картопля по селянськи простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Картопля
Часник
Пару ложок олії рослинного або оливкового
Твердий сир близько 70 гр.
Панірувальні сухарі 30 гр.
Паприка, куркума, сушений базилік

Хрустка зовні і м’яке всередині картопля по селянськи покроковий рецепт

1. Картоплю миємо, якщо треба чистимо, ріжемо на часточки по-селянськи з однієї картоплі 6-8 часточок. Відварюємо в киплячій підсоленій воді 10 хв., зливаємо воду, всю. Перекладаємо у велику ємність картоплю, додаємо спеції, масло, акуратно перемішуємо, додаємо панірувальні сухарі і сир (трохи залишити).

2. Выкалываем на деко або на пергамент або трохи змастити маслом, посипаємо зверху залишилися сиром. Запікаємо при 200 гр. 20 хв. (дивіться по вашій духовці і сорту картоплі, +-5 хв.).

3. Готовність перевіряйте проткнувши зубочисткою. Панірувальні сухарі я роблю з хліба, спочатку запікаю сухарики, потім блендером до пробиваю крошки.