Хрусткий хмиз на горілці класичний

Хрусткий хмиз на горілці класичний простий рецепт.

Інгредієнти

Тісто:
4 яйця
4 ч. л цукру
Все це збити.

До яєчної суміші додати:
1 ст. л топленого масла
100 гр. горілки
1 щіпка солі

Борошно пшеничне 600 гр. (+ на подпыл)

Хрусткий хмиз на горілці класичний покроковий рецепт

1. Все добре перемішати і влити в просіяне борошно. Замісити тісто як на пельмені. Тісто розділити на кілька частин, накрити плівкою і дати відпочити хв 20-30.

2. Розкачати кожну частину, подпыливая стіл борошном, тонко і вирізати вироби потрібної форми. Масло фритюрное або рослинна олія розігріти в казані до 180-190 градусов.

3. Масла повинно бути багато. З виробів змахнути зайву муку і опустити в киплячу олію. Обсмажуємо до золотистого кольору. Остудити і обсипати цукровою пудрой.