Ікра кабачкова заморська справжня на зиму

Ікра заморська…. кабачкова)) Ікра кабачкова заморська справжня на зиму простий рецепт. Мені подобається, що в цьому рецепті багато інгредієнтів і всі вони в достатній кількості, щоб впливати і на текстуру і смак)) Не люблю «порожню» ікру, в якій, наприклад, тільки кабачок, цибулю та томатна паста…
У зв’язку з постійною нестачею часу на всі ці заготовки, я вирішила потихеньку адаптувати рецепти під свою техніку. Щоб все чітко було розписано і по часу і по температурі і навіть за швидкості вимішування)) В принципі, у мене з кук-ізі так всі рецепти і складені. Чітко в грамах інгредієнти (навіть, наприклад, картопля пюре😃), чітко час, чітко швидкість вимішування і чітко температура)))
І, до речі, це надзвичайно зручно! Я сама, перед кожним приготуванням, йду в чат, шукаю рецепт, і не напружуючись, не думаючи зовсім, готую чітко за рецептурою і, відповідно, отримую завжди ідеальний результат.

Інгредієнти

🔸0,5 кг Морква
🔸0,5 кг Цибуля
🔸0,5 кг Помідори
🔸0,5 кг Кабачки
🔸2 чл сіль
🔸2 стл цукор
🔸0,5 чл чорний перець
🔸100 мл раст масло
🔸2 стл оцет 9%

Ікра кабачкова заморська справжня на зиму покроковий рецепт

1. Обсмажуємо на раст олії моркву і цибулю, додаємо всі інгредієнти, крім оцту. Тушкуємо хвилин 30-60 залежно від водянистості продуктів, за 2 хвилини до закінчення додаємо оцет і пробиваем.
2. Перекладаємо в стерилізовані банки, стерилізуємо і зберігати при кімнатній температурі. У мене вийшло 4 баночки по 0,5 л. У мене сьогодні весь процес, від початку до кінця зайняв 48 минут.
3. Поки стерилізують баночки з першої партії, підготувала інгредієнти на другу, потім третю. В мою функцію входило тільки почистити і нарізати. Решту часу, займалася сиром)) сьогодні ж понеділок 😃

Відео рецепт 👇