Іспанська чізкейк Сан-Себастьян

Як зробити дуже смачний чізкейк Іспанська Сан Себастьян рецепт простий. Особливість іспанської чізкейку це його темна, «горіла» скоринка зверху. У нього немає основи (з печива і тд) І він неймовірно ніжний, смачний, кремовий🤤Просто спробуйте його приготувати і закохаєтесь навіки😍 І звичайно неймовірна легкість у приготуванні робить з нього просто хіт💥

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр
302/6,4/21,6/20,4
Вихід ~ 960 грамів
Порцій ~ 6-8
Діаметр форми 16 см

Сирний сир 450 гр
Вершки 33% 250 мл (можна взяти вершки 20% на крайній випадок)
Цукор 150 гр
Яйце 4 шт
Борошно 1 ст л з гіркою (30 гр)
Ванілін на кінчику ножа (можна без нього)

Іспанська чізкейк Сан-Себастьян покроковий рецепт

1. Змішуємо міксером всі інгредієнти. Викладаємо у форму (в ідеалі її застелити пергаментом, на якому нічого не прилипає).

2. Випікаємо в розігрітій духовці до 200 градусів ~ 40 хвилин!

3. Вимикаємо. Даємо повністю охолонути. Потім прибираємо в холодильник мінімум на годину!

Відео рецепт 👇