Як зробити Італійські Польпетте з фаршем в томатному соусі рецепт простий.
Інгредієнти
•400г м’ясного фаршу ( 300г яловичини і 100 г свинини)
•1 яйце
•40г м’якоті білого хліба (попередньо розмоченої в молоці)
•30г тертого твердого сиру (наприклад, пармезан)
•200гр моцарели (або інший напівтвердий сир)
•400 томатної пасати
•1 зубчик часнику
•базилік
•сіль, перець
•оливкова олія
Італійські Польпетте з фаршем в томатному соусі покроковий рецепт
1. Змішати фарш, подрібнену м’якоть білого хліба, яйце і тертий сир. Посолити і поперчити. Сформувати невеликі котлетки/фрикадельки. Обсмажити на оливковій олії часник і прибрати его.
2. Обсмажити котлетки з усіх боків. Залити томатною пассатой, додати листочки базиліка, трохи посолити і поперчить.
3. Тушкувати під кришкою на маленькому вогні 30 хвилин. Відкрити кришку і викласти шматочки моцарели на котлетки. Протушкувати під кришкою ще 10 минут.
Відео рецепт 👇