Йогуртовий пиріг з манго

Як смачно зробити Йогуртовий пиріг з манго простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

• Борошно 400 р
• Розпушувач 8 р
• Цукор 300 г
• Яйця-7 шт.
• Йогурт 400 р
• Щіпка солі
• Цедра 1 лимона
• Манго 1 шт.
• Кокосова стружка

Йогуртовий пиріг з манго покроковий рецепт

1. Кокосову стружку обсмажую на сковорідці – так вона набагато смачніше сирої. Манго розрізаю вздовж кісточки з двох сторін і за допомогою столової ложки виймаю м’якоть. Кожну половинку манго нарізаю на тонкі скибочки товщиною приблизно 3-4 мм. Викладаю скибочки манго на дно форми і посипаю кокосової стружкой.

2. Я буду випікати пиріг в кондитерському кільці без дна, тому оборачиваю його фольгою. У звичайній формі краще постелити на дно папір для випічки. В окрему ємність відправляю борошно, розпушувач, сіль і сахар.
3. Туди ж додаю всі яйця і йогурт, а також натираю цедру лимона. Цедру, до речі, можна замінити на ванільний екстракт або ванільний цукор. Збиваю цю масу міксером до однорідності. Тісто виливають у форму (я використовував 2 форми діаметром 20 см, але можна взяти і одну діаметром 24 см).

4. Відправляю випікатися пиріг в розігріту до 180°C духовку приблизно на 30-40 хвилин. Після випікання даю бісквіту охолонути на решітці і виймаю з форми. Готового пирога даю повністю охолонути і витягаю з форми. Перед подачею посипаю цукровою пудрой.