Кабачкова ікра з помідорами на зиму простий рецепт. А ви вже робите заготовки на зиму? Я тільки збираюся, але вже хочу ділитися своїми перевіреними смачними рецептами.
Інгредієнти
Кабачки-4-5 кг
Помідори-2,5 кг
Цибуля(великий)- 7-8 шт
Морква(велика)-4 шт
Часник-1 головка
Томатна паста-4-5 ст. ложок
Сіль, перець за смаком.
Кабачкова ікра з помідорами на зиму покроковий рецепт
1. Кабачок нарізати кубиком. Моркву натерти на крупній тертці. Цибулю порізати підлозі-півкільцями. Помідори нарізати дрібним кубиком. Все обсмажити окремо на соняшниковій олії і з’єднати в казані або великій каструлі з товстим дном.
2. Додати дрібно рубаний часник і томатну пасту. Тушкувати на повільному вогні 30-40 хвилин. Посолити, поперчити за смаком і можна закривати тільки в банки. Банки перевертаємо вверхдном і накриваємо теплим рушником або ковдрою на сутки.
3. Якщо цей «салат» подрібнити блендером, то вийде справжня кабачкова ікра. Робіть так, як вам подобається! Приємного аппетита!!!