Кабачковий пиріг пиріг з грибами і сиром в духовці

Сьогодні готую чудовий кабачковий флан. Як зробити смачний Кабачковий пиріг пиріг з грибами і сиром в духовці рецепт простий. Зазвичай флан їдять охолодженими, після приготування їм дають охолонути. Але цей пиріг у мене з’їли в теплому вигляді, такий він смачний.

Інгредієнти

300 г кабачок
140 г фета
140 г рікотта
4 яйця
1 цибулина
1 зубчик часнику
100 г борошно
30 г тертий сир
100 г бекон або гриби
сіль за смаком

Кабачковий пиріг пиріг з грибами і сиром в духовці покроковий рецепт

1. Дрібно наріжте одну невелику цибулину. Розігрійте сковороду з парою ложок оливкової олії. Обсмажте дрібно нарізану цибулю, потім часник. У цей пиріг я додам гриби, вони у мене вже обсмажені і я просто викладу їх до смаженого цибулі з часником. Все добре прогрею, а також посолю та поперчу. Збиваю 4 яйця ручним венчиком.

2. Розігріваю духовку до 180°С градусів з конвекцією. У додаю яйця пшеничне борошно і тертий сир. Кабачок натираю на крупній тертці. Заміс тіста До кабачка я викладаю фету. Можна взяти бринзу. Сюди ж додайте обсмажені гриби, хто робить з грудинкою, то значить грудинку. Перемішайте кабачкову масу і сюди ж викладіть яйця, розмішані з борошном. Випічка флану Форму змастіть маслом і викладіть массу.

3. Я ставлю свій пиріг в духовку на 40-45 хвилин, зверху він повинен стати рум’яним. Готовому флану потрібно дати охолонути. Але моя сім’я охолонути йому не дають, тому мені його доводиться відрізати в теплому виде.