Кабачок в клярі з сиру і сухарів в сметанно часниковим соусом простий рецепт.
Інгредієнти
КБЖУ на порцію 220/11,9/8,6/25
Вихід – 1 порція
Кабачок 170 гр
Панірувальні сухарі 25 гр
Сир твердий 10 гр
Сіль
Яйце (піде приблизно половина яйця)
Сметана 10% 30 гр
Часник 1 зуб
Зелень за бажанням
Кабачки в клярі з сиром і сухарями в сметанно часниковим соусом покроковий рецепт
1. Кабачок нарізати часточками. Яйце збити. Змішати сухарі, тертий сир і соль.
2. Часточку кабачка вмочити в яйце і обваляти в суміші сухарів і сиру. Запікати в розігрітій духовці до 180 градусів протягом 20 минут.
3. Режим верх-низ. Для соусу змішати сметану, часник і зелень.
Відео рецепт 👇