Капкейки Червоний Оксамит з вишнею та кремом

Як робити Капкейки Червоний Оксамит з вишнею та кремом простий рецепт домашній.

Інгредієнти

1. Тісто
– борошно 200
– цукор 180
– розпушувач 5гр, сіль щіпка
– яйця 2шт
– молок 180
– масло рослинне 70
– барвник харчовий Червоний

2. Начинка
– вишня (заморожування) 250гр
– цукор 40
– крохмаль кукурудзяний 1 ст. ложка

3. Крем
– вершки 33% 120
– пудра цукрова 80
– сир сирний 450

Капкейки Червоний Оксамит з вишнею та кремом покроковий рецепт

1. 1. Тісто
– все просіяти сухі інгредієнти в чашу міксера і ретельно змішати віночком.
– додати всі рідкі, змішати тісто насадкою віночок до гладкого однорідного стану. Тісто рідке, гладко стікає стрічкою.
– розподілити капсули по 45-50гр, випікати 22 хв при 170гр, перевірити зубочисткою 👌🏻.

2. 2. Начинка
– сотейник з товстим дном скласти вишню і цукор, поставити на вогонь.
– як тільки вишня трохи подтопится, дасть сік (не вище 40градусов), всипати ложку крохмалю і ретельно перемішати.
– гріти на вогні постійно помішуючи, як тільки буде наближатися кипіння маса почне гуснути – дуже швидко, не прогавте знімаємо з вогню. Даємо остыть.

3. 3. Крем
– все скласти в чашу міксера, змішати насадкою весло (з силіконовим краєм), або просто все об’єднати до гладкості ручним міксером.
– кремом працювати відразу, не забираючи його в холодильник, перед цим добре пром’яти мішок з кремом руками, щоб шапочки лягали більше гладко.