Карамельно горіховий торт

Як смачно зробити Карамельно горіховий торт простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Для крему:
400 гр холодний маскарпоне
180 гр вареного згущеного молока або карамелі
150 гр холодних вершків жирністю 35%

для бісквіта:
254 гр яєць (5 шт)
170 гр цукру
Щіпка солі
250 гр борошна
200 гр кефіру
90 гр рослинного масла
7 гр розпушувача
150 гр волоського горіха

Карамельно горіховий торт покроковий рецепт

1. Збиваємо яйця з цукром і дрібкою солі, додаємо кефір, масло, борошно і розпушувач, все перемішуємо до однорідної маси і додаємо подрібнений волоський горіх, перемішуємо і виливаємо на форму.

2. Якщо хочете можете спекти в звичайній круглої форми діаметром 18-20 див. (Якщо ви готуєте у формі діаметром 26-28 см, то беріть в півтора рази більше інгредієнтів). Відправляємо в розігріту духовку і випікаємо до сухої зубочистки. Готовий бісквіт повністю остужаем.

3. Для крему:
Збиваємо маскарпоне з вареним згущеним молоком або карамеллю, вливаємо трохи вершки і збиваємо до однорідної щільної массы.

4. Збираємо торт на відео і прослаиваем кремом, боки торта я прикрасила вафельною крихтою, а верхівку безе. Ви можете прикрасити торт за бажанням

Відео рецепт 👇