Карамельно заварний крем

Як зробити смачний Карамельно заварний крем рецепт простий.

Інгредієнти

Цукор – 120 г
Молоко – 280 р
Вершки 33% – 40 р
Цукор – 15 г
Крохмаль кукурудзяний – 14 р
Тримолин (можна замінити цукром) – 25 р
Жовтки – 50 г
Желатин 200B – 6 р
Вода д/ж – 30 г
Какао-масло – 20 г
Вершкове масло – 150 г
Морська сіль – 2 г

Карамельно заварний крем покроковий рецепт

1. З’єднуємо молоко, вершки і нагріваємо до кипіння, відставляємо в сторону. З цукру готуємо суху карамель, після чого деглазируем вершками. Далі змішуємо цукор, тримолин з крохмалем і додаємо в желтку.
2. Після цього змішуємо гарячу карамель з жовтками і варимо крем англез до 85 С, виливаємо в склянку поверх какао-масла, солі, замоченого желатину. Перемішуємо, при 45 З додаємо вершкове масло помадного стану, перемешиваем.
3. Після чого пробиваємо блендером і переливаємо в ємність тонким шаром. Накриваємо плівкою в контакт і остуджуємо спершу в морозильній камері близько 30 хвилин. Після чого прибираємо в холодильник.