Картопляні і мясні піде

Як зробити Картопляні і м’ясні піде рецепт простий.

Інгредієнти

Для тесту:
1 стакан теплого молока
2 склянки теплої води
2 чайні ложки солі
1 столова ложка цукру
1 пакет сухих дріжджів
6,5-7 склянок борошна

Начинка картопляна:
3 варених картоплі
1 столова ложка оливкової олії
1 чайна ложка солі
Половина чайної ложки чорного перцю
Половина чайної ложки паприки

Начинка м’ясна:
300 г яловичого фаршу
1 столова ложка оливкової олії
половина чайної ложки солі
Половина чайної ложки червоного перцю

Картопляні і м’ясні піде покроковий рецепт

1. Перемішати молоко, воду, дріжджі і цукор накрити кришкою, залишити бродити на 10 хвилин. Потім додати борошно і сіль, замісити м’яке тісто. Змастити ємність, викласти тісто, трохи змастити верхню частину, накрити і залишити підніматися на 1 час.

2. Для картопляної начинки перемішати. Для м’ясної начинки, обсмажити фарш, додати інші інгредієнти і перемешать.

3. Тісто розділити, розкачати, покласти начинку і надати форму. Змастити водою, готувати в духовці при 250 градусів до золотистого цвета.

4. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇