Сирний пиріг з лаваша

Як зробити смачний Сирний пиріг з лаваша рецепт простий.

Інгредієнти

На форму 20см:
– лаваш 200-250г
– сир 600г
– яйце 3 шт (2 в начинку + 1 для заливки)
– ізюм 150-170г (хто не любить родзинки, можна замінити будь-якими ягодами або консервованими персиками наприклад)
– цукор 30г (можна не додавати, родзинок достатньо)
– ванільний цукор
– сметана 100-150г
– борошно 20г (у мене рисова)

Сирний пиріг з лаваша покроковий рецепт

1. Ізюм залити окропом хвилин на 5. Змішати сир, яйця, ванільний цукор. Лаваш розрізати на прямокутники (у мене був лаваш 360г, розрізала на 4 частини, використовувала для пирога 3 прямокутника, по відчуттях можна було навіть менше лавша).

2. Змастити лаваш сирною масою, зверху викласти родзинки, згорнути рулет. Викласти рулети у форуму по колу у вигляді равлика. Змішати сметану з яйцем і борошном (цукор я клала, але він за смаком зайвий виявився, просто родзинок достатньо було б) і полити зверху лаваш.

3. Поставити в розігріту до 180С духовку на 30-40хв. Готувала сама вперше такий пиріг, наступного разу спробую поменше лаваша і сир не блендерить, тк він став досить рідкий кремовий і частково вбрався в лаваш)