Картопляні коржі

Як зробити Картопляні коржі рецепт простий. Картопля вже точно є в кожному будинку! І, якщо ви вже не знаєте, як ще її по-новому і смачно приготувати, обов’язково подивіться наш рецепт! 😍 Готуються ДУЖЕ легко і просто! А з соусом подасте, так взагалі, пальчики оближеш!

Інгредієнти

Картопля — 500 г (можна використовувати залишився пюре)
Морква — 100 г
Борошно — 35 р
Сир Моцарелла — 40 р
Петрушка — 1/2 пучка
Сіль — 1 ч. л.
Чорний перець — 1/4 ч. л.
Мускатний горіх — 1 щіпка
Рослинне масло — для смаження
Панірувальні сухарі Панко (або додаткова борошно) — для панірування

Соус:
Сметана — 100 г
Часник — 1 зубчик
Кріп або петрушка — 1/2 пучка
Сіль, перець — за смаком

Картопляні коржі покроковий рецепт

1. Картоплю і моркву відварити в шкірці до готовності. Очистити і остудити. Овочі розім’яти в пюре. Додати нарізану петрушку, борошно, сіль, перець і мускатний горіх. Сир натерти на крупній тертці і додати в загальну массу.

2. Перемішати. Сформувати з тіста 8-10 кульок і обваляти в сухарях. Сформувати з кожного лепешку.

3. Обсмажити на розігрітому рослинному маслі з двох сторін до золотистого кольору. Подавати з соусом із сметани з подрібненим часником і зеленью.

Відео рецепт 👇