Картопляні млинці на молоці

якомога є картопляні млинці з брусничним варенням?) Дивні люди, все таки ці скандинави))) картопляні млинці створені для ніжної оселедчика, жирненькой сьомги слабкою солі, червоної ікри, ну або на худий кінець – сметани… Так думала я, поки не спробувала… і правда, з брусничним варенням смачніше))) Готуємо Картопляні млинці на молоці рецепт простий.
Ось так, експериментуючи і пробуючи, і відкриваєш для себе нові смаки і поєднання. А перед Вами ті самі, шведські картопляні рагмунки або по нашому, картопляні млинці. Всі рецепти, які я знайшла, різняться. Десь картоплю труть на крупній тертці, десь на дрібній. Я пішла далі, натерла на дрібній тертці, а потім ще пробила заглибним блендером для шовковистості, адже це млинці, а не деруни.

Інгредієнти

400 гр очищеного картоплі
200 гр молока
1 яйце ІЗ
70 гр пшеничного борошна
Сіль і чорний перець за смаком

Картопляні млинці на молоці покроковий рецепт

1. Яйце змішати з молоком віночком, додати натерту на дрібній тертці картоплю, пробити отриману суміш занурювальним блендером.
2. Додати борошно, сіль і перець, перемішати. Смажити на олії на середньому вогні (щоб картопля встиг приготуватися).
3. Подавати з брусничним варенням. Приємного аппетита)))