Ньоккі для мене завжди були якоюсь недосяжною заввишки. Тісто брала занадто багато борошна, було липким, не хотіло кататися в ковбаску, зминався, розвалювалося і не було смачним. І нарешті ньоккі здалися. Як зробити Картопляні ньоккі рецепт простий. Такий варіант мені подобається в роботі і в результаті. На сніданок, обід або вечерю. Універсальне блюдо ❤️
Інгредієнти
⠀2 великі картоплини
⠀1 середня морква
⠀жовток
сіль, спеції
⠀3 ст. л. борошна + борошно для розкочування
Картопляні ньоккі покроковий рецепт
1. Картоплю і моркву відварити в підсоленій воді. Потім розім’яти в пюре. До пюре додати жовток, сіль і спеції. Розмішати. Всипати борошно і добре перемешать.
2. Викласти масу на присипану борошном поверхню. Зручніше розділити масу на 2 частини. З кожної частини скачати ковбаску і нарізати на кусочки.
3. Повністю шматочок обваляти в борошні. Ньоккі обсмажити на олії до рум’яної корочки.