Кавовий брауні з шоколадним соусом

Кавовий брауні з шоколадним соусом простий рецепт.

Інгредієнти

100 гр вершкового масла
2 яйця
70 гр борошна
2 ст. ложки какао (з гіркою)
100 гр цукрової пудри (або цукру)
1 ч. л розпушувача

Для соусу:
1 плитка шоколаду
50 мл вершків (можна брати будь від 10%)
1ч.ложка вершкового масла

Кавовий брауні з шоколадним соусом покроковий рецепт

1. Вершкове масло повинне бути м’яким, тому заздалегідь дістаємо його з холодильника. М’яке вершкове масло збиваємо з цукровою пудрою , додаємо яйця і ще раз збиваємо, Додаємо какао, борошно, розпушувач і збиваємо до однорідної консистенції. Форму для випічки застелити пергаментом, викласти у форму тісто і рівномірно распределить.
2. Випікаємо в заздалегідь розігрітій до 180С духовці протягом 25 хвилин. Орієнтуйтеся по своїй духовці! Поки брауні запікається, приготуємо соус: Шоколад розтопити на водяній бані або микроволновке.
3. До розтопленого шоколаду додаємо вершкове масло і гарненько перемішуємо. Додаємо вершки і знову перемішуємо до однорідної консистенції . Готовому брауні даємо охолонути протягом 10 хвилин .Потім поливаємо його соусом.