Кавовий Рулет Тірамісу

Рулет шалено смачний🤤 Готується елементарно і швидко👌🏽 Настійно рекомендую спробувати! Як зробити Кавовий Рулет Тірамісу рецепт простий. Багато купують готове печиво савоярді, яке з року зберігається☺️ (не рекомендую), краще приготуйте свіжий бісквіт🤤👍🏽 Коньяк і бейліз можете не використовувати, АЛЕ якщо є можливість, додайте👍🏽 ⠀

Інгредієнти

Яйця – 5 шт
Щіпка солі
Цукор – 120-180 г
Борошно – 140 р
Розпушити – 0,5 ч. л.
Можна додати ванілін

ПРОСОЧЕННЯ:
Кави – 100-150 мл
Коньяк – 20 мл

КРЕМ:
Маскарпоне – 300 г
Згущене молоко – 180 мл цукрова пудра – 100-150 г)
Вершки 33-35% – 500 мл
Лікер Бейліз – 40 мл

Шоколад або какао-порошок 🍫

🔥 170-180 градусів/12-15 хвилин.

Кавовий Рулет Тірамісу покроковий рецепт

1. Якщо корж пересушити в духовці, згорнути не вийде. Верхівка бісквіта повинна бути м’якою. Готовність перевіряйте зубочисткою. Бісквіт звертаємо гарячим!

2. І залишаємо до повного охолодження у вологому рушнику. ⠀ Крем приготуєте за 3 хвилини. Збили до загущення і можна формувати. ⠀

3. Перед подачею рекомендую просочити в холодильнику ХОЧА Б пару годин. Ідеально залишити на ніч😃

Відео рецепт 👇