Як зробити смачний Казан кебаб з курки з картоплею на багатті в казані по узбецьки простий рецепт. Це готується дуже просто, і що не маловажно дуже смачно.
Інгредієнти
🔹курка приблизно 2-2,5 кг
🔹картопля 1,5-2кг
🔹рослинна олія
🔹сіль і спеції
Казан кебаб з курки з картоплею на багатті в казані покроковий рецепт
1. В казані потрібно добряче нагріти велику кількість олії і в два три підходи обсмажити картоплю і курицу.
2. зливаємо Масло і закладаємо першим шаром курку, потім картоплю. Тільки зараз все потрібно посолити і приправити за вкусу.
3. У мене це паприка і приправа для курки. Зверху наливаємо 200-250мл води, накриваємо кришкою і готуємо на середньому вогні до м’якості картошки.
Відео рецепт 👇