Казан кебаб з курки з картоплею на багатті в казані

Як зробити смачний Казан кебаб з курки з картоплею на багатті в казані по узбецьки простий рецепт. Це готується дуже просто, і що не маловажно дуже смачно.

Інгредієнти

🔹курка приблизно 2-2,5 кг
🔹картопля 1,5-2кг
🔹рослинна олія
🔹сіль і спеції

Казан кебаб з курки з картоплею на багатті в казані покроковий рецепт

1. В казані потрібно добряче нагріти велику кількість олії і в два три підходи обсмажити картоплю і курицу.

2. зливаємо Масло і закладаємо першим шаром курку, потім картоплю. Тільки зараз все потрібно посолити і приправити за вкусу.

3. У мене це паприка і приправа для курки. Зверху наливаємо 200-250мл води, накриваємо кришкою і готуємо на середньому вогні до м’якості картошки.

Відео рецепт 👇