Кекс з корицею Синнабон

Як смачно зробити Кекс з корицею Синнабон простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Форма діаметром 26 див.

Тісто:
50 г вершкового масла або маргарину
2 великих яйця або 3 маленьких
100 г цукру
щіпка солі
400 мл рідких вершків будь-якої жирності
1 ч. л. ванільного ароматизатора
400 г борошна
15 г розпушувача

Топінг:
100 г вершкового масла
100 г коричневого цукру
25 г борошна
2 ч. л. кориці

Глазур:
30 г цукрової пудри
60 г сметани 2 ст. л.
1 пакетик ванільного цукру 8 г

Кекс з корицею Синнабон покроковий рецепт

1. Масло розтерти з цукром і сіллю. Додати яйця, ароматизатор, збити. Не припиняючи збивання на самій низькій швидкості влити вершки. Всипати борошно і розпушувач, коротко збити до видалення грудочок. Викласти тісто в підготовлену форму, разровнять.
2. Розтопити вершкове масло і змішати віночком з коричневим цукром, корицею і борошном. Полити топінгом тісто. Черешком ложки або шпажкою зробити розлучення. Я перестаралася і у мене топінг втрутився в тесто.
3. На смак це не вплинуло. Випікати кекс в попередньо розігрітій до температури 180 °С (конвекція 160 °С) духовці до рум’яного кольору хвилин 30. Змішати сметану з ванільним цукром і цукровою пудрою, змастити гарячий кекс.

4. Смачно до очманіння!!! 😋😋😋👍 Народ на чолі з Головним дегустатором старанно хвалив!!!