Кіноа з грибами печерицями, креветками і овочами на вершках простий рецепт.
Інгредієнти
Цукіні 1 шт
Печериці 300 гр
Креветки 100 гр
Кіноа 150 гр
Вода 300 мл
Вершки 200 мл
Карі 1 ч. л
Сіль
Чорний перець
Кіноа з грибами печерицями, креветками і овочами на вершках покроковий рецепт
1. Кіноа промиваємо під проточною холодною водою, щоб промити гіркоту, яка може бути на поверхні крупы.
2. Відварюємо з водою 1 до 2, щіпку солі, час приготування 8-9 хвилин на повільному огне.
3. Вершки краще використовувати жирні, вони швидше стануть густіше і збережуть соковитість блюда.
Відео рецепт 👇