Ніжні і однорідні, якщо хочете урізноманітнити свій сырничный раціон, обов’язково спробуйте приготувати☺️ Кокосові сирники рикотники простий рецепт.
Інгредієнти
КБЖУ всієї порції
(4 рикотника, без доповнення)
~510/29/30/31
⠀
КБЖУ ½ порції
(2 рикотника, без доповнення)
~ 255/14,5/15/15,5
⠀
Інгредієнти:
• 230 р. рікотти (ісп. 1 пачку)
• яєчний жовток
• 15-20 р. борошна + 10 р. на формування (ісп. рисову борошно)
• 15 р. кокосової борошна/стружки
• підсолоджувач (ісп. 5 р. эритритола)
⠀
Додатково:
• паста з кешью
• кешью
• кокосові пластівці
Кокосові сирники рикотники покроковий рецепт
1. В миску додати рікотта, жовток і підсолоджувач, ретельно перемішати, додати рисову і кокосову борошно, добре вимісити масу. ⠀ ❕Замість кокосового борошна можна використовувати кокосову стружку, але якщо є кавомолка можна подрібнити кокосову стружку в борошно, тоді рикотники виходити більш однорідними. ⠀
2. Розділити масу на 4 частини ~75 грам і сформувати рикотники руками, з допомогою склянки чи ножа. ⠀ Сковороду добре розігріти і залишити на мінімальному вогні, трохи змастити кокосовим маслом і протерти паперовим рушником. ⠀
3. Обсмажити рикотники до золотистої скоринки з обох сторін на мінімальному вогні по 5 хвилин з кожної сторони під кришкою. ⠀ Доповнити можна чим завгодно, це раз доповнила пастою з кешью, кешью і кокосовими пластівцями. ⠀ Приємного аппетита!