Конкильони паста в томатному соусі з рікоттою, шпинатом і сиром простий рецепт.
Інгредієнти
✔️Томатний соус 340 р
✔️Конкильоне – 20 шт.
✔️Рікотта – 380 р
✔️Шпинат – 300 г
✔️Яйце – 1 шт.
✔️Сіль/перець за смаком
✔️Сир моцарелла – 120 р
✔️Сир твердих сортів – 100 р
✔️Зелень за бажанням
Конкильони паста в томатному соусі з рікоттою, шпинатом і сиром покроковий рецепт
1. Для начинки змішати рікотта, злегка припущений на сковороді шпинат, натертий твердий сир, яйце, сіль/перець і все добре перемішати. Черепашки відварити до напівготовності згідно інструкції на упаковці, злити волу і остудить.
2. Заполонити черепашки начинкою, викласти щільно один до одного у форму, на дно якої викласти томатний соус.
3. Зверху викласти моцарелу і випікати при 190 градусах приблизно 30 минут.
Відео рецепт 👇