Як приготувати Королівську ватрушку з сиром класична в духовці рецепт простий.
Інгредієнти
(форма 18 см)⠀
⠀
Основа: ⠀
– 3 жовтки ⠀
– 140 гр борошна (пшеничне+вівсяна 50:50) ⠀
– 40 гр м’якого вершкового масла ⠀
– Цукор або цукрозамінник за смаком (у мене 1 ст л цукру) ⠀
– Щіпка солі⠀
⠀
Сирний шар: ⠀
– 400 гр сир у брикеті⠀
– 3 білка ⠀
– 50 г натурального йогурту або сметани⠀
– Цукор або цукрозамінник за смаком (у мене 1,5 ст л сиропу агави) ⠀
– Щіпка солі ⠀
– Ванілін⠀
Королевська ватрушка з сиром класична в духовці покроковий рецепт
1. Основа: ⠀ До масла кімнатної температури додати всі інші інгредієнти і розтерти руками в крихту. ⠀ ⠀
2. Сирний шар: ⠀ Сир розім’яти виделкою, додати йогурт, цукор (цукрозамінник), ванілін і добре перемішати. ⠀ Білки збити до міцних піків з дрібкою солі і обережно підмісити до сирної маси. ⠀
3. На дно форми висипати трохи більше половини крихти, добре утрамбувати руками. Зверху викласти сирний шар і посипати що залишилася крихтою. ⠀
4. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці до готовності (40-50 хвилин). ⠀ Прикрасити за бажанням.⠀