Королевська ватрушка з сиром класична в духовці

Як приготувати Королівську ватрушку з сиром класична в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

(форма 18 см)⁣⁣⠀
⁣⁣⠀
Основа: ⁣⁣⠀
– 3 жовтки ⁣⁣⠀
– 140 гр борошна (пшеничне+вівсяна 50:50) ⁣⁣⠀
– 40 гр м’якого вершкового масла ⁣⁣⠀
– Цукор або цукрозамінник за смаком (у мене 1 ст л цукру) ⁣⁣⠀
– Щіпка солі⁣⁣⠀
⁣⁣⠀
Сирний шар: ⁣⁣⠀
– 400 гр сир у брикеті⁣⁣⠀
– 3 білка ⁣⁣⠀
– 50 г натурального йогурту або сметани⁣⁣⠀
– Цукор або цукрозамінник за смаком (у мене 1,5 ст л сиропу агави) ⁣⁣⠀
– Щіпка солі ⁣⁣⠀
– Ванілін⁣⁣⠀

Королевська ватрушка з сиром класична в духовці покроковий рецепт

1. Основа: ⁣⁣⠀ До масла кімнатної температури додати всі інші інгредієнти і розтерти руками в крихту. ⁣⁣⠀ ⁣⁣⠀
2. Сирний шар: ⁣⁣⠀ Сир розім’яти виделкою, додати йогурт, цукор (цукрозамінник), ванілін і добре перемішати. ⁣⁣⠀ Білки збити до міцних піків з дрібкою солі і обережно підмісити до сирної маси. ⁣⁣⠀
3. На дно форми висипати трохи більше половини крихти, добре утрамбувати руками. Зверху викласти сирний шар і посипати що залишилася крихтою. ⁣⁣⠀

4. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці до готовності (40-50 хвилин). ⁣⁣⠀ Прикрасити за бажанням.⁣⁣⠀