Коричневий бульйон з мяса на кості

Коричневий бульйон з м’яса на кістці простий рецепт.

Інгредієнти

на 1-1,5 літра:

▫️700 гр м’яса і кісток
▫️Овочі: 2 моркви, 2 стебла селери, 1 велика цибулина, ½ головки часнику
▫️Приправи: 1 ч. л. томатної пасти, 2 лаврових листа, 2 гілочки чебрецю, 8 горошин запашного перцю
▫️Оливкова олія
▫️Вода

Коричневий бульйон з м’яса на кістці покроковий рецепт

1. Овочі і м’ясо з кістками покриваємо маслом і підрум’янюємо в духовці при 220°C.
2. А потім варимо разом з лавровим листом, чебрецем і запашним перцем протягом 8 годин на повільному огне.
3. Видаляємо з бульйону жир. Цей бульйон буде основою нашого соусу. Докладний рецепт в актуальных.

Відео рецепт 👇