Соус з петрушки, кінзи, часнику і гострого зеленого перцю

Таку приправу із свіжої зелені можна додавати в маринад для м’яса і птиці, а можна надати гостроти вже готовим стравам 🌿 Соус з петрушки, кінзи, часнику і гострого зеленого перцю простий рецепт.

Інгредієнти

кінза свіжа — 1 великий пучок;
петрушка свіжа — 1 великий пучок;
часник — 4-5 зубчиків;
гострий зелений перець — 2-4 шт. (на ваш смак);
велика сіль — 1 ст. л.;
коріандр насіння — 2 ст. л.;
соус соєвий — 1 ст. л.

Соус з петрушки, кінзи, часнику і гострого зеленого перцю покроковий рецепт

1. Зелень промиваємо, крупно рубаємо і кладемо в чашу блендера; Свіжий зелений перець миємо, ріжемо на шматочки. Часник очищаем.
2. Перець і часник відправляємо до зелені; Всипаємо насіння коріандру, сіль, соєвий соус;
3. Всі складові перемелюємо в блендері; Готову приправу перемішуємо, перекладаємо в герметичну баночку і зберігати в холодильнике.