Домашній майонез з горіхів кешью без масла і без яєць

Домашній майонез з горіхів кешью без масла і без яєць простий рецепт.

Інгредієнти

Чашка 240 мл

1,5 чашки сирих кешью
* Виходить ~350 гр кешью, для проби можете зробити вдвічі менше інгредієнтів
3 ст л лимонного соку
1 ст л яблучного оцту
1/2 год л солі або за смаком
3/4 склянки води

За бажанням можна додати горчичку

Домашній майонез з горіхів кешью без масла і без яєць покроковий рецепт

1. Замочіть сирі кешью в гарячій воді на 5-10 хвилин. Або в теплій воді на кілька годин. ⠀ ⠀ Злийте воду, промийте і відправте кешью в блендер. ⠀ ⠀

2. Тепер додайте лимонний сік, яблучний оцет, сіль і воду (можна рослинне несолодке молоко). Змішайте до дуже гладкою текстурою. 🥄 Консистенцію регулюйте водою. ⠀

3. ❄️ Зберігайте в закритому контейнері в холодильнику до 1 тижня. 🥪 По мірі охолодження він загусне, і його краще буде намазувати на бутерброди 😋