Інгушська кухня – чапильг 🔥 Як зробити Коржики з сиром Чапильг на сковороді рецепт простий.
Інгредієнти
Тісто:
500 г кефіру
1 ч. л соди
1 ч. л солі
Борошно
Начинка:
Сир
Жовток
Сіль за смаком
Коржики з сиром Чапильг на сковороді покроковий рецепт
1. Сіль і сода без гірки. Кефір кімнатної температури змішуємо з сіллю і содою, виливаємо в миску з борошном, зробивши там лунку з борошна і замішуємо тісто, підбираючи трохи борошна з краю. Воно має бути м’яким. Даємо відпочити 15-20 хв. Ділимо на 8-10 частей.
2. Начинка:
Можна і перельоту взяти. Сир повинен бути сухий, відіжміть його від сыворотки.
Можна і перельоту взяти. Сир повинен бути сухий, відіжміть його від сыворотки.
3. Тісто трохи розкачуємо, викладаємо начинку, защипуємо краю і тоне розкачуємо. Печемо на сухій сковорідці з двох сторін. Потім змащуємо розтопленим вершковим маслом. Готове 🔥
Відео рецепт 👇