Курка фарширована млинцями, грибами і сиром рецепт простий на молоці.
Інгредієнти
МЛИНЦІ:
✅ молоко – 250 мл
✅ яйце – 1
✅ борошно – 100 гр
✅ сіль за смаком
✅ сода 1/4 ч. л
✅ рослинна олія – 1 ст. л
НАЧИНКА:
✅ м’ясо курки (максимально зніміть його з кісток і подрібніть в м’ясорубці)
✅ сир – 200 гр
✅ гриби – 300-400 гр
✅ 1 середня цибулина
✅ сіль, спеції – за смаком
Курка фарширована млинцями, грибами і сиром покроковий рецепт
1. Приготуйте млинцеве тісто (просто все з’єднайте і збийте міксером або блендером). Спечіть блины.
2. Сир натріть на крупній тертці. Гриби дрібно поріжте і обсмажте з цибулею на рослинному маслі. З’єднайте сирий фарш, гриби і сир.
Загорніть начинку на млинці. наповніть курку млинцями і фаршем, відновлюючи її форму.
Загорніть начинку на млинці. наповніть курку млинцями і фаршем, відновлюючи її форму.
3. Укладіть у форму для запікання, вона повинна бути досить тісним, щоб під час запікання курка не розповзлася. Запікайте курку при 180-200С 1,5 години, до рум’яної скоринки. Подавайте до столу і слухайте комплименты.