Яловичина по азійськи з овочами

Як смачно зробити Яловичина по азійськи з овочами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Черговий азіатський рецепт із серії швидко, смачно. Якщо не рахувати час маринування м’яса, то страва готується не більше 30 хвилин

Інгредієнти

На 2 порції:
Яловичина 350-400 гр ( краще брати вирізку, стейковую або м’якоть)
❗️Яловичину так само можна замінити на курку або свинину❗️
Перець болгарський 1 шт;
Цибуля ріпчаста 1/2 шт;
Лук зелений 3-4 стебла;
Кунжутне насіння за смаком.

Для маринаду: соєвий соус 2-3 ст л, імбир сухий 1 чл, часник 2 зубчики або сухої 1 чл;

Для соусу: устричний соус 2 ст л;
Кисло-солодкий соус чилі (у мене був з ананасом) 3 ст л;

Додатково: 1/2 цибуля ріпчаста, цибуля -порей, біла частина;
Зелена цибуля 3-4 стебла;
70 мл раст масла для смаження;

Яловичина по азійськи з овочами покроковий рецепт

1. Яловичину наріжте на слайсы 1 см і злегка відбийте тупою частиною молотка через плівку. Далі наріжте поперек волокон на брусочки, так само товщиною близько 1см. Замаринуйте в спеціях для маринаду мінімум на 1-2 години. Хаотично наріжте цибулю з розділу «додатково» і обсмажте в олії до того стану, поки цибуля не стане коричневим ( не спаліть!)
2. Масло остудіть і процідіть через сито. М’ясо злегка відіжміть від маринаду. Прогрійте сковороду вок і обсмажте м’ясо до золотистого відтінку, невеликими партіями, близько 5-7 хвилин в цибульному олії на максимальному вогні; м’ясо не повинно випускати свій сік. Ваше завдання запечатати всередині. Далі відкладіть його в окрему піалу. У тій же сковороді, на максимальному вогні, обсмажте нарізану крупними сегментами болгарський перець і решту цибулі близько 3-4 хвилин, постійно помешивая.
3. Овочі повинні приємно хрустіти. До овочів поверніть м’ясо, залийте соусами з розділу «для соусу», дайте постояти хвилин 5-7 на вимкненій плиті, щоб смаки об’єдналися. При подачі посипати кунжутним насінням, зеленою цибулею та кінзою або петрушкою за бажанням. Це дуже смачно. Страву можна подавати як самостійне так і з гарніром типу рису або азіатській лапши.