Як смачно зробити Курка в духовці цілком на солі з скоринкою в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Курка на солі. Дуже сподобалося запікати таким чином курку. Найшвидший і простий спосіб, як запекти курку. Можна запекти цілу курку, а можна будь-які частини. Виходить соковите куряче м’ясо, яке тане в роті. Сіль курячі бере на себе стільки, скільки потрібно. Не переживайте, що вона буде солона
Інгредієнти
Курка (або частини курки)
1 кг солі
Курка в духовці цілком на солі з скоринкою в духовці покроковий рецепт
1. Сіль висипати на деко. Курку розрізати уздовж(я ріжу не по грудках, а за хребту.
2. Вирізаю повністю хребет) Обсушити паперовими серветками і викласти на сіль. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку години на 1,5 до рум’яної корочки.
3. Якщо у вас частини курки, то часу для приготування знадобляться менше. Приємного апетиту
Відео рецепт 👇