Курка в медово-соєвому соусі з картоплею. Цей вечеря такий смачний, що неможливо відірватися👌🔥. Ви спробуєте і будете готувати його постійно💯🤗
Інгредієнти
✅ Стегна курячі 5 шт
✅ Картопля 5-6 шт
✅ Морква 1 шт
✅ Цибуля 1 шт
✅ Часник 3 зубчики
✅ Зелень 1 пучок
✅ Прованські трави
✅ Сіль, перець
✅ Рослинне і вершкове масло
⠀
Для соусу
✅ Мед 90 мл
✅ Кисло-солодкий соус Чилі 100 мл
✅ Лимонний сік 2 ст л
✅ Соєвий соус 3 ст л
✅ Гірчиця 1 год л
Курка в медово-соєвому соусі з картоплею покроковий рецепт
1. Стегна маринуємо 10 хвилин в олії, прованських травах, солі і перці. Нарізаємо картоплю, моркву і цибулю. ⠀ Обсмажуємо стегна з двох сторін на рослинному і вершковому маслі до напівготовності і до рум’яної скоринки. ⠀
2. Стегна дістаємо, а в цю ж сковороду кладемо обсмажуватися цибуля, коли він став золотистим, тоді додаємо картоплю і моркву. Обсмажуємо до напівготовності і красивого золотистого кольору👌. ⠀
3. Додаємо часник і зелень, перемішуємо і відразу перекладаємо у форму для запікання, зверху кладемо стегна і поливаємо соусом🔥.
4. Відправляємо в духовку на 25 хвилин на 200 градусів👍. ⠀ Для соусу потрібно все змішати і проварити до загустіння буквально пару хвилин після закипання🥰.
Відео рецепт 👇