Курка в соусі теріякі на сковороді з рисом

Як зробити Курку в соусі теріякі на сковороді з рисом рецепт простий. На приготування – 15 хвилин. Інгредієнти – в будь-якому супермаркеті.

Інгредієнти

на 2-4 порції:
Рис 150 г, філе Куряче 500 г, оливкова олія-2 ст л (якщо у вас є кунжутне – буде ідеально), часник сушений 1 ч. л., імбир мелений 1 ч. л., перець мелений – за смаком соєвий соус 100 мл, вода 50 мл, крохмаль кукурудзяний 1 ч. л., мед 2 ст. л. +кунжут і зелень для декору.

Курка в соусі теріякі на сковороді з рисом покроковий рецепт

1. Рис відварюємо по інструкції на упаковці, таку курку здорово буде подавати з локшиною ще! Філе нарізаємо шматочками, додаємо масло і спеції – перемішуємо, залишаємо на 5 минут.

2. Крохмаль заливаємо водою, перемішуємо, він добре розчиниться, додати рідкий мед і соєвий соус – перемешать.

3. Філе обсмажуємо на великому вогні до легкого рум’янцю (3-4 хв), заливаємо соусом і тушкуємо, помішуючи 5 хв на повільному вогні. ⠀

4. Подаємо з рисом, посипаємо кунжутом і прикрашаємо зеленню за бажанням. ⠀ Густоту соусу можна контролювати. Якщо занадто загус – просто додайте ще води🤞🏻