Курка в вершково сирному соусі на сковороді з помідорами і шпинатом простий рецепт.
Інгредієнти
Курячі філе 400 г
Вершки 15-20% 300 мл
Черрі 100 р
Шпинат-100 г
Фета 50 р
Вершкове масло 20 г
Часник 1-2 зубчики
Сіль і перець за смаком
⠀
Маринад для курки:
Оливкова олія 20 мл
Винний оцет 10 мл
улюблені Трави сухі 5 г
Курка в вершково сирному соусі на сковороді з помідорами і шпинатом покроковий рецепт
1. Куряче філе залити інгредієнтами для маринаду, перемішати і залишити на 1-2 години. Обсмажити філе на вершковому маслі на добре розігрітій сковороді на середньому вогні до рум’янцю, по 3 хв з кожної стороны.
2. Прибрати на тарілку окремо. На краплі оливкової олії обсмажуємо томати буквально хвилинку, зверху шпинат – ще минутка.
3. Заливаємо гарячими вершками, додаємо шматочки фети і перемішуємо до розчинення. Викладаємо філе і даємо потушиться йому ще 5 хв на повільному огне.
Відео рецепт 👇