Куряча печінка по царськи у духовці з цибулею, морквою, перцем і сметаною

Як смачно зробити Курячу печінку по царськи у духовці з цибулею, морквою, перцем і сметаною простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

✅Куряча печінка (можна взяти яловичу) – 500г;
✅Яйце – 1шт;
✅Часник – 2-3 зубчики;
✅Борошно пшеничне цільнозернові – 40г;
✅Цибуля – 200г (100г на печінковий фарш, 100г на смаження;
✅Морква – 150г;
✅Перець болгарський – 100г;
✅Масло рослинне – 1 ч. л.;
✅Сметана 10% – 100г;
✅Сир 30% – 30г;
✅Сіль, перець – за смаком.

Куряча печінка по царськи у духовці з цибулею, морквою, перцем і сметаною покроковий рецепт

1. Печінка прокручуємо через м’ясорубку з цибулею. Додаємо яйце, часник, сіль, перець і борошно, перемішуємо. Випікаємо оладки з двох сторін. Я випікала на антипригарній сковороді без масла.

2. Цибулю, моркву і перець обсмажуємо на невеликій кількості олії до готовності. Для соусу сметану змішуємо з сиром, додаємо сіль і перец.

3. Печінкові оладки змащуємо соусом, викладаємо овочі, зверху ще один оладок і знову змащуємо соусом.

4. Відправляємо в духовку буквально на 10 хвилин, щоб соус запікся. Це дуже смачно…

Відео рецепт 👇