Курячі грудки з кабачками, нутом, кускусом, морквою і цибулею в духовці

Курячий трейбек! Як смачно зробити Курячі грудки запечені з кабачками, нутом, кускусом, морквою і цибулею в духовці Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

На 4 порції:

200 г маленьких морквин
2 червоних цибулини, очищених і нарізаних по 8 скибочок
2 столові ложки оливкової олії
2 ст. л. рас-ель-ханута
200 мл курячого бульйону
150 г кускуса
4 курячі грудки, зі шкірою
2 кабачка
400 г банку нуту, злити і промити
50 мл води
4 столові ложки нарізаного коріандру
лимонний сік за смаком
30 г фісташок, крупно нарізаних
Морська сіль і мелений чорний перець
Пелюстки троянд для подачі (за бажанням)

Курячі грудки з кабачками, нутом, кускусом, морквою і цибулею в духовці покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 220°C. Морква вимийте, розрізавши більш великі навпіл уздовж. Помістіть у великій деко з цибулею. Полити 1 столовою ложкою оливкової олії, посипте 1 столовою ложкою рас-ель-ханута і перемішайте. Поставте в духовку на 10 хвилин. Налийте курячий бульйон в невелику каструлю, поставте на середній вогонь і доведіть до кипения.
2. Покладіть кускус в миску з невеликою кількістю солі і перцю. Залийте гарячим бульйоном, накрийте харчовою плівкою і відкладіть в сторону, щоб рідина вбралася . Надсекіте курячу шкіру гострим ножем, приправте сіллю, перцем і посипте ½ столової ложки рас-эль-ханута.
3. Розріжте кожен кабачок уздовж на четвертинки і посипте залишилася ½ столової ложки рас-ель-ханута. Вийміть деко з духовки, додайте кабачки і нут. Покладіть зверху курячі грудки і збризніть залишилася столовою ложкою оливкової масла.
4. Долийте воду на дно і поверніть в духовку на верхню полицю на 15 хвилин. Тим часом розкрийте кускус і збийте виделкою. Додайте коріандр, лимонний сік, сіль і перець за смаком. Вийміть деко з духовки, посипте фісташками і пелюстками троянд (при бажанні). Подайте прямо на противне.