Курячі грудки з песто і сирним сиром в духовці

Курячі грудки з песто і сирним сиром в духовці простий рецепт. Цей рецепт варто того, щоб спробувати! Готувати елементарно, а на смак. 💡 Якщо зробити треба зовсім швидко, то історію з маринуванням грудок можна опустити, теж буде смачно.

Інгредієнти

✅філе грудки-2шт;
✅соус песто-2ст.л;
✅сирний сир-2ст.л;
✅панірувальні сухарі-2ст.л;
✅твердий сир – 2 ст. л;
✅соєвий соус-2ст.л;
✅діжонська гірчиця-1 ч. л;
✅апельсин-1/2 шт.
✅сіль, перець;
✅оливкова олія;
✅черрі-за бажанням.

Курячі грудки з песто і сирним сиром в духовці покроковий рецепт

1. В курячому філе ножем робимо «кишеньки», солимо, перчимо. Змішуємо соєвий соус, гірчицю, сік половини апельсина, перемішуємо. Получившимся маринадом заливаємо грудки і прибираємо в холодильник години на два (можна більше).

2. Змішуємо соус песто і сирний сир. Грудки обсушуємо паперовим рушником від маринаду, кладемо в змащену маслом форму, фаршируємо песто з сирним сыром.

3. Посипаємо сиром, панірувальними сухарями, злегка скроплюємо оливковою олією. За бажанням, також у форму викладаємо томати черрі і посипаємо щіпка орегано або італійських трав (це буде відмінним гарніром).

4. Відправляємо форму в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин. Насолоджуємося!

Відео рецепт 👇