Курячі котлети зі шпинатом

Курячі котлети зі шпинатом простий рецепт. Класний і дуже смачний рецепт апетитних котлеток зі шпинатом. Котлетки чудово підійдуть до будь-якого гарніру, так і просто з хлібом – вони незрівнянні. Блюдо простацьку, доступне – загалом рекомендую повторити наш рецепт і самим переконатися в цьому.

Інгредієнти

Куряча грудка – 0.5 шт
Філе стегенця (без шкури) – 1 шт
Шпинат – 1 пачка
Лук – 0.5 шт
Вершкове масло – 50-70 р
Соєвий соус – 1 ст. ложка
Хмелі – сунелі – 1 ч. ложка
Крохмаль
Рослинна олія
Сіль – за смаком
Перець – за смаком

Курячі котлети зі шпинатом покроковий рецепт

1. Курячу грудку, філе, стегенця ріжемо на невеликі шматочки і дрібно нарізаємо половинку цибулини. У чашу блендера відправляємо м’ясо, шпинат, цибуля, за смаком солимо, перчимо і додаємо соєвий соус.
2. Всі пробиваємо блендером і викладаємо в миску. У фарш додаємо хмелі-сунелі, на тертці натираємо заморожене вершкове масло і все ретельно перемішуємо. З фаршу формуємо котлетки і обвалюємо в крахмале.
3. У сковороду наливаємо невелику кількість рослинної олії і злегка обсмажуємо котлетки з двох сторон.

4. Обсмажені котлетки викладаємо на деко, покритий пергаментом і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 5 хвилин. Соковиті і апетитні готові котлетки, подаємо до столу! Приємного всім апетиту!