Курячі нагетси в духовці в духовці в паніровці в домашніх умовах простий рецепт. Це смачно 🤤 пипец як 😉 Куряче філе розрізати на порційні шматочки. Посолити і додати будь-які спеції за вашим смаком (паприка, приправа до курки, перець) Залишити на пару годин маринуватися.
Інгредієнти
Курка
Борошно
Яйце
Хлібна крихта + пармезан, паприка
Курячі нагетси в духовці в духовці в паніровці з покроковий рецепт
1. Я подрібнюю свіжий багет 🥖. Викласти на деко застелений пергаментом 📜 і відправити в розігріту духовку до 200° 25 минут.
2. Орієнтуйтеся по красивої скоринки. Смачно з кетчупом, майонез + діжонська гірчиця (ну або ваш улюблений соус).
3. Залишилася крихта 🥖 відмінно зберігається в морозилці. За таким принципом можна готувати кабачки (дуже вкусно).