Курячі стегна у вершковому соусі на сковороді

Як смачно зробити Курячі стегна у вершковому соусі на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

дивіться нижче

Курячі стегна у вершковому соусі на сковороді покроковий рецепт

1. Курячі стегна обсмажити на сухій, розігрітій жаровні, на середньому вогні з усіх боків до золотистої корочки.
2. Потім додайте сіль, чорний мелений перець, солодку паприку, часник і улюблені приправы.
3. Як тільки часник злегка обсмажиться влити вершки (у мене 500 мл. 20%).
4. Довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати до готовності (хвилин 30). За пару хвилин до готовності додати зелень.