Курячий рулет з яєць ПП

Курячий рулет з яєць ПП простий рецепт.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр: 134/19,79/5,16/1,39

Філе грудки – 540 гр.
Філе стегна – 440 гр.
Лук – 140 гр.
Яйце С1 – 4 шт.
Сир 35% – 50 гр.
Сметана 10% – 60 гр.
Сіль і спеції за смаком.

Курячий рулет з яєць ПП покроковий рецепт

1. З філе + цибуля робимо фарш, будь-яким способом як вам зручно, я робила дрібно рубаний. Далі додаємо яйце, спеції за смаком, сіль, перемішуємо. Решта 3 яйця відварюємо, остужаемся і очищаємо. Сир натираємо на дрібній терке.

2. На пергамент або силіконовий килимок викладаємо фарш у вигляді прямокутника і рівномірно розрівнюємо. На фарш викладаємо 1/2 частину тертого сиру, на сир кладемо яйця і за допомогою килимка загортаємо в рулет.

3. Рулет перекладаємо у форму для випікання змащуємо сметаною і посипаємо сиром. Випікати при 180 градусах 50 минут.