Інгредієнти
Олія рослинна 20мл
Пастернак 150г
Петрушка 50г
Курячі каркаси 3шт
Цибуля порей 200г
Цибуля ріпчаста 300г
Селера стеблової 100г
Часник 50г
Моркву 150г
Локшина яєчна:
курячі Жовтки 4шт
Манка 30г
Борошно пшеничне 180г
Сіль 3г
Вода 60мл
Локшина зелена:
Яйця курячі 2шт
Борошно пшеничне 180г
Манка 30г
Масло рослинне 20мл
Сіль 3г
Часник 10г
Кінза 50г
Суп:
Цибуля порей 100г
Морква 100г
Селера стебловий 100г
Курятина 500г
Курячий суп з локшиною і овочами покроковий рецепт
Підсмажені краю дадуть особливо класний смак! ще знадобляться овочі, морква, пастернак, цибулю ріпчасту, цибулю порей і стебла селери. Що там з курячими кістками? З ними все відмінно! Можна відправляти овочі і починати варити! і обов’язково петрушки сюди. Солити не треба нічого, доводимо до кипіння, знімаємо піну і варимо годину. Поки можна зайнятися тестом для локшини! потрібні жовтки. Білки можна пустити на безе наприклад. Можна тісто руками і відразу замішувати, але мені простіше скористатися куттером жовтки сюди, сіль, борошно пшеничне вищого сорту і семолина – вона ж манка.
Яйця в цю локшину йдуть цілком так само сіль і масло А тепер, перш ніж додавати борошно, треба пожужжать – щоб вся трава і часник измельчились в пил! Відмінно!. Тепер борошно сюди в такому ж співвідношенні з семолиной що і в першу локшину, і далі все те ж саме І це тісто теж вимішую ручками краса! то ж в плівку і теж прибрати в холодильник на півгодини! Бульйон вариться, тісто стоїть в холодильнику – треба нарізати стандартний набір овочів для супів. Стандартний для французької кухни.
Тепер смужки треба скласти в стопку і нарізати. Враховуйте, що при варінні локшина збільшиться в розмірах! Нарізану локшину треба підсушити, а потім її можна зберігати так само як ви зберігаєте магазинну. А мені пора розгортати зелену. По ідеї заготівлею локшини можна займатися завчасно, а не тоді, коли вам закортіло суп-локшину готувати! Пора робити піджарку з овочів. Масло знову ж без запаху! овочі сюда.
варю ще 10 хвилин а я поки за кадром зніму м’ясо з тих кістяків, які варилися в бульйоні. Овочі з нього звичайно викину – вони виварені. Курка зварилася, треба відокремити м’ясо від кісток і подрібнити петрушку посікти. Основа супу готова!
Так, щоб локшина зварилася. І перекладайте в тарілку! А якщо відразу все викласти в каструлю, а з’їдати цю каструлю тут ви ж не плануєте вона у вас вже через 15 хвилин так розбухне, що при наступному розігріванні це буде вже неподобство, а не супец! Ось вам порцайка з яєчної а ось із зеленою.. Це дуже смачно. Просто дико вкусно.