Квасолева коржик

Квасолева коржик простий рецепт будинку.

Інгредієнти

Квасоля червона приготовлена 400 мл
Рідина (вода або аквафаба) 200 мл
Рисове борошно ц/з 4 ст. л.
Нутове борошно 1 ст. л.
Сіль (за бажанням)

Спеції: куркума, паприка солодка, зіра

Для начинки: будь-які овочі або авокадо

Квасолева коржик покроковий рецепт

1. Приготовану квасоля (варену або консервовану) подрібнити блендером в пюре з аквафабой або водою і спеціями. Поступово вмішувати борошно до густої консистенції. ⠀ Перекладаємо тісто на пергаментний непригораючу папір і відправляємо в гарячу духовку хвилин на 10. ⠀
2. Тим часом встигаємо помити блендер😉 і нарізати будь-які овочі для начинки. Тут у мене перець, помідори, моркву і зелень. Ви можете використовувати будь-які 💚 ⠀
3. Дістали з духовки, перевернули, розклали начинку. Жодним соусом а-ля піца змащувати не потрібно. Тут сенс саме в скоринці по всій поверхні. Повертаємо в духовку до рум’яної скоринки 🔥
4. Коржик буде смачною і зовсім без начинки. Ідеально готову змастити гуакамоле з авокадо 🥑😋