Лагман в мультиварці

Як смачно зробити Лагман в мультиварці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. А-ля лагман в нашому виконанні😁👌 в мультиварці.

Інгредієнти

М’ясо баранини/яловичини-500 гр (м’ясо краще брати на кісточці🔥 реально смачніше)
Цибуля ріпчаста-2 шт.
Морква-1 шт
Перець Болгарський-1 шт
Баклажан-1 шт ( за бажанням)
Помідор-1 шт
Часник-3 зубчики
Томатна паста-140 гр
Зелень за смаком
Сіль, перець за смаком
лаврове листя-2 шт
Вода -500 мл
Олія для обсмажування
Локшина для лагмана

Лагман в мультиварці покроковий рецепт

1. М’ясо нарізаємо на невеликі шматочки. Всі овочі нарізаємо кубиками або смужками на ваш смак. Обсмажуємо на програмі Смаження цибулю до прозорого кольору, додаємо м’ясо. Солимо, перчимо і обсмажуємо до золотистого кольору. Додаємо всі овочі. Часник измельчаем.

2. Сіль, перець, лаврушку. Томатну пасту розбавляємо водою і виливаємо в чашу мультиварки до м’яса і овочів. Ставимо на режим Гасіння на 30 хвилин. Якщо хочете більш густе, налийте менше воды.

3. В цей час відварюємо локшину або готуємо її самі 😁 Викладаємо локшину в тарілку і наливаємо м’ясо з підливою або навпаки 😂 додаємо зелень.

Відео рецепт 👇