Ламаджо вірменська піца, тонка коржик з мясним фаршем

Як смачно зробити Ламаджо вірменська піца, тонка коржик з м’ясним фаршем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. У чому ж криється секрет справжнього ламаджо по-вірменськи? Особливість страви — в м’якій коржику і соковитою начинкою, хрустких краешках і пікантної гостроти. Давайте готувати ?

Інгредієнти

Начинка :
📎Фарш з яловичини 700 гр.
📎Цибуля – 2 шт.
📎Помідори – 3-4 шт.
📎Перець болгарський – 1/2
📎Часник – 4 зубчики
📎Спеції : паприка, чорний перець, сіль, гострий перець мелений (за бажанням)
📎Томатна паста – 2 ст. л.
📎Вода – 100 мл
📎Вершкове масло – 20 гр.

Тісто :
📎Борошно – 900 гр.
📎Сіль – 1 ч. л.
📎рослинна олія – 30 мл
📎Газована вода – 350 – 400 мл (Скільки візьме тісто)

Ламаджо вірменська піца, тонка коржик з м’ясним фаршем покроковий рецепт

1. 1. Першим ділом замешаем фарш з усіх інгредієнтів.
2. Помідори обдати окропом , очистити від шкірки і в блендері з часником подрібнити і болгарським перцем . Цю масу додати у фарш.
3. Прибрати в холодильник на годину настояться.

2. Тісто:
1. Просіяти борошно, додати сіль і влити газовану воду , замішати тісто.
2. Додати масло рослинне і ще 7-10 хвилин замішувати тісто інтенсивно.
2. Прибрати на 10 хвилин відпочивати ,розділити кульки по 60 гр. , укрити і так само залишити відпочивати.
3. Розкачати кожен шар максимально тонко , так само обов’язково повинні бути тонкими краю.
4. Фарш наносимо за допомогою мокрих рук і розподіляємо трохи виходячи за контур тесту , так як при готуванні м’ясо відходить у всередину що б не було відкритого простору.
5. Випікаємо при 250° С приблизно 13 минут.

3. Готові ламаджо збризнути лимонним соком перед вживанням і закрутити. Їсти поки горячие.

Відео рецепт 👇