Смачне Ланспік желе для салату олів’є як приготувати рецепт простий.
Інгредієнти
Бульйон яловичий/перепелиний/ курячий заздалегідь зварений – 300 мл
Желатин порошковий – 1 ч. л.
Вустерський соус за смаком
Ланспік желе для олів’є покроковий рецепт
1. Ланспік готуємо за добу до приготування салату: Желатин заливаємо холодною водою і розмішуємо до консистенції густої кашки.
2. Нагріваємо бульйон до 50 °С і вводимо в нього набухлий желатин, ретельно перемішуємо до повного розчинення желатину. Солимо за смаком і додаємо вустерський соус.
3. Переливаємо в плоский посуд, щоб шар був не товщі 7 мм. Охолоджуємо і ставимо в холодильник на кілька годин. Готовий ланспік нарізаємо за допомогою ножа кубиками.