Ніжне, ароматне, оксамитове ласощі, яке буквально тане в роті 👌 Відмінний варіант для спекотного літа 🌞і самий легкий у приготуванні десерт.
Інгредієнти
350 гр вершків (від 33%
150 гр молока
45 гр цукру
7 гр желатину (я використовую листової)
1 ч. л. лаванди
Барвник за бажанням
Лавандова Панна Котта покроковий рецепт
1. Замочуємо желатин в холодній воді. З’єднуємо вершки, молоко і цукор. Лаванду розтираємо пальцями і додаємо в вершкову суміш, доводимо до кипіння, але не кипятим.
2. Проціджуємо суміш, віджимаємо желатин і розпускаємо його в вершках. Розливаємо суміш по формочках (я використовую фужери для мартіні), відправляємо в холод мінімум на 5 часов.
3. Присипаємо поверхню цукровою пудрою або какао порошком, прикрашаємо ягодами і насолоджуємося 😊 Приємного апетиту 💕