Ледачий штрудель з тіста філо з яблуками в духовці

Як смачно зробити Ледачий штрудель з тіста філо з яблуками в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

500 гр яблук
1 ч. л лимонного соку
80 гр волоський горіх
500 гр тісто філо
150 гр цукор +50 гр вершкового масла
1 ст. л сухарів
1 ч. л кориці
70 гр вершкового масла (для змащування)

Ледачий штрудель з тіста філо з яблуками в духовці покроковий рецепт

1. Яблука очищаємо від шкірки і середини. Нарізаємо на дрібний кубик і поливаємо лимонним соком. Волоський горіх нарізаємо. Розтоплюємо 50 гр вершкового масла, додаємо яблука, цукор і корицю. Смажимо як яблука стануть м’якими, приблизно 5 минут.

2. Розморожуємо тісто по інструкції. У нас вийде два рулету . Ділимо тісто на попалам вийде за 4-5 аркушів на рулет. Розтопили вершкове масло 70 гр беремо аркуш і змащуємо її маслом пензликом. І складаємо листи один на одного 4-5 аркушів. Останній лист змащуємо маслом.

3. Посипаємо сухарями, викладаємо половину яблук і волоських горіх. Краю 2 см залишаємо порожні промазуємо їх маслом. Підверніть краю і скручуємо рулет.

4. У вас вийде два. Змащуємо маслом рулети. Відправляємо в розігріту духовку 180 гр 30-45 хв. За бажанням посипаємо цукровою пудрою і подаємо на стіл. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇