Як смачно зробити Шоколадний мус з желатином і вершками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Якщо вам перед Новим роком теж подарують силіконові формочки з пряниковими чоловічками і ялинками, зробіть з їх допомогою муссовые тістечка – це сподобається всім).
Тіма бігав перевіряти морозилку щогодини, не втекли чи чоловічки, чи готові вони, не холодно їм там😀 З тим же трепетом і безмірної турботою, він безжально влучив їх ложкою, коли я нарешті поставила їх на стіл😀👋🏻
⠀
Я заповнила формочки шоколадним мусом, в середину якого отсадила мандаринову карамель (її рецепт є в стрічці нижче, у пості про шукеты). Всього вказаної кількості мені вистачило на 5 осіб. У сенсі, чоловічків))
Тіма бігав перевіряти морозилку щогодини, не втекли чи чоловічки, чи готові вони, не холодно їм там😀 З тим же трепетом і безмірної турботою, він безжально влучив їх ложкою, коли я нарешті поставила їх на стіл😀👋🏻
⠀
Я заповнила формочки шоколадним мусом, в середину якого отсадила мандаринову карамель (її рецепт є в стрічці нижче, у пості про шукеты). Всього вказаної кількості мені вистачило на 5 осіб. У сенсі, чоловічків))
Інгредієнти
В якості простого декору – велюр)
⠀
Желатин 220 блюм – 3г
Шоколад молочний 35% – 108гр
гарячі Вершки 33% (1) – 54гр
холодні Вершки 33% (2) – 108гр
Шоколадний мус з желатином і вершками покроковий рецепт
1. Желатин залити холодною водою згідно інструкції і дати йому набрякнути. Вершки нагріти до гарячого стану, вилити на шоколад і набряклий желатин, пробити блендером до однорідності (20-30 секунд).
2. Остудити до 35° Холодні вершки збити до полувзбитого стану, додати ганаш, приготовлений ранее.
3. Перемішати силіконової лопаткою. Стабілізувати в морозильній камері, вийняти з форм і покрити шоколадним велюром.
Відео рецепт 👇